Jaromír Koryčanský

Podnikatel - květinářství

Jak mne možná neznáte….

Jmenuji se Jaromír Koryčanský. Je mi 52 let a po celou tuto dobu žiji v Rožnově pod Radhoštěm. Vyučil jsem se před 35 lety na středním odborném učilišti v profesi zedník - obkladač. Tři roky jsem pracoval v okresním stavebním podniku. Letos s manželkou oslavíme třicet let krásného společného soužití a máme spolu tři dcery.

Od roku 1992 podnikám v oboru obchodní činnost - květiny, zahradnické potřeby, dárky a jiné zboží v provozovně KVĚTINÁŘSTVÍ U KORYČANSKÝCH. Dalším oborem mého podnikání je pronájem nemovitostí. Sám jsem začal podnikat od nuly a právě proto si vážím všech čestných podnikatelů, ale nejen jich, nýbrž všech, kteří svou práci dělají poctivě. Právě tito lidé zanechávají viditelnou stopu na tváři našeho města pro budoucí generace. Po náročném pracovním dni rád relaxuji manuální prací.

Proč opět kandiduji?

Kandiduji nejen proto, že jsem se narodil a žiju v našem krásném Rožnově, ale i kvůli mým rodičům a prarodičům, kteří strávili mnoho let poctivou prací, jak na zdejších kamenitých polích, tak při zvelebování našeho rodného města. Jsem hrdý na muže z naší rodiny, kteří padli ve válkách za obranu své vlasti a jejichž jména jsou vytesána spolu s ostatními hrdiny na obelisku v parku. Ti všichni položili život za to, že dnes můžeme svobodně žít. Chci proto i nadále pracovat tak, aby náš krásný Rožnov nadále vzkvétal a byl stále přívětivějším místem pro život. A to nejen pro nás, jeho nynější obyvatele, ale i pro ty, kteří přijdou po nás. Přeji si, aby mohli být hrdí na to, co jim přenecháme, tak jako my jsme hrdí na naše předky, kteří nám toto krásné město vybudovali. Generace našich předků jej s láskou, rozvahou, znalostí, ale i s finanční zodpovědností vybudovali a rozvíjeli do dnešní krásy. A v této tradici chci pokračovat i já s Vaší pomocí.

Proto prosím volte celý náš tým KDU-ČSL, neboť jsou to lidé, kterým na našem městě záleží stejně jako mě a věřím, že s Vaši podporou a pomocí uděláme naše město ještě krásnější.